1

Jelentkezés

Csak jelentkezz és A-tól Z-ig mindenben segítünk a vezetői engedélyed kézhezvételéig - de ha kell, még utána is. Számíthatsz ránk: legyen az szakmai kérdés megválaszolása, állami támogatás vagy adminisztrációs feladatok elintézése...

2

Orvosi alkalmassági vizsgálat

Háziorvosodtól kérhetsz időpontot B. kategóriás jogosítványhoz szükséges egészségügyi alkalmassági vizsgálatra, amely elsősorban látásvizsgálatból, vérnyomásmérésből és a krónikus betegségek felméréséből fog állni.

3

Online elméleti képzés és KRESZ-vizsga

Ma már az otthonod nyugalmában, e-learning formában elérheted az elméleti képzést, majd online tesztelheted a tudásod. A KRESZ-vizsga személyesen a vizsgaközpontban számítógépen végezhető el, és az eredményt azonnal megkapod.

4

Elsősegély tanfolyam és vizsga

Az elsősegély tanfolyamot nem kötelező elvégezned, azonban az elsősegély vizsgát minden jogosítványra vágyónak egyszer le kell tenni. Az itt tanultaknak azonban az életben bármikor nagy hasznát veheted, akár életeket is menthetsz vele.

5

Gyakorlati oktatás és forgalmi vizsga

A kötelezően előírt 30 órában elsajátíthatod az autóvezetés kulisszatitkait. Végigveheted a konkrét vizsgafeladatokat, a leggyakrabban elkövetett hibákat, a forgalomban előforduló váratlan helyzeteket.